Zonwering

Warmte - en zonwering

Er is niets dat meer sfeer in huis brengt dan natuurlijk licht, maar ook dit kan soms teveel van het goede zijn. Een teveel aan natuurlijk zonlicht brengt ook ongewenste warmte en hotspots met zicht mee, die het algemene comfort kunnen aantasten en zorgen voor een minder aangename omgeving. Glasfolies weren tot 79 % van de zonne-energie en bieden u zo een stabielere kamertemperatuur en een hoger comfortniveau. Glasfolies minimaliseren zonewarmte en hinderlijke schittering die belastend is voor de ogen.

 

<p>Solar Control Film.&nbsp;<br /><strong>Project:</strong>&nbsp;McDonald's</p> <p>Solar Control Film.&nbsp;<br /><strong>Project:</strong>&nbsp;McDonald's</p> <p>Solar Control Film.&nbsp;<br /><strong>Project:</strong>&nbsp;McDonald's</p>

UV-bescherming

Zelfs binnen kan blootstelling aan ultraviolet licht en warmte u meer kosten dan u waarschijnlijk beseft. Ultraviolet licht en zonnewarmte komen binnen via de ramen en kunnen verkleuring veroorzaken en onherstelbare schade aanrichten aan handelswaar, meubilair, kostbare kunstvoorwerpen en zelfs aan uw eigen huid. Glasfolies helpen door zichtbaar licht te filteren, zonnewarmte te weren en meer dan 99 % van het schadelijke UV-licht tegen te houden, wat de kans op schade aanzienlijk verkleint. Zo beschermt u wat u dierbaar is.

Veel mensen beseffen niet dat de meeste ramen weinig tot geen bescherming tegen UV-straling bieden. Gewoon glasfolie aanbrengen, kan de blootstelling aan schadelijke ultraviolette straling aanzienlijk beperken.

<p>Solar Control Film.&nbsp;<br /><strong>Project:</strong>&nbsp;Vertessen</p> <p>Solar Control Film.&nbsp;<br /><strong>Project:</strong>&nbsp;Vertessen</p> <p>Solar Control Film.&nbsp;<br /><strong>Project:</strong>&nbsp;Vertessen</p>

Esthetiek van gebouwen en privacy

Veel glas folies kunnen beschermen tegen de zon en tegelijk het uitzicht door de glaspartijen van het gebouw bewaren. De folies zijn verkrijgbaar in verschillende tinten, die de perfecte esthetische aanvulling zijn voor elk gebouw, ongeacht de grootte of de vormgeving.

Deze folies bestaan ook in reflecterende versies, die de privacy verhogen door te verhinderen dat iedereen zomaar binnengluurt. Welke folie u ook aanbrengt, onze galsfolies zijn perfect om oudere gebouwen een frisse, eigentijdse look aan te meten maar ook om nieuwe gebouwen een opvallende finishing touch te geven. De folies zijn  verkrijgbaar in uiteenlopende kleuren, waarmee u ramen een gelijkmatig uitzicht kunt verlenen.

Comments