Veiligheid

Armorcoat veiligheidsglasfolie beschermt u tegen gebroken glas

U wil toch ook dat uw familie beschermd is tegen glasscherven? Ook hier bieden we een goede oplossing. Veiligheidsfolie houdt gebroken glas op zijn plaats en beschermt tegen inbraak en stormschade; een slimme, veilige en duurzame investering.

Grote hagelstenen, glasbreuk door stormen en ander natuurgeweld; het glas van een woning of gebouw is bijna altijd de zwakste schakel. Met de veiligheidsfolie versterkt u het glas en beschermt het tegen rondvliegend puin. Natuurrampen kunnen overal gebeuren en rondvliegende glassplinters zijn levensgevaarlijk. Met veiligheidsglasfolie beschermt u zowel uw bezittingen, uw familie als uw kinderen.

De raamfolie beveiligt ook tegen inbraak en diefstal. Wanneer een inbreker met zwaar materiaal het glas wil breken zorgt de folie ervoor dat het glas bij elkaar gehouden wordt. De beveiligende folie is heel scheurbestendig en dit vertraagt de inbraakpogingen. Snel handelen is moeilijk en dat schrikt de criminelen vaak af. Wanneer ze merken dat het moeilijk is om snel hun slag te slaan, staken ze eerder hun poging tot inbraak.

Veiligheidsglasfolie beschermt uw bedrijf tegen informatiediefstal

Informatiediefstal is in onze moderne tijden een bedreiging voor overheidsdiensten en topbedrijven. Alledaagse elektronische apparatuur, zoals draadloze netwerken, pda's, laptops, gsm's en computerschermen, geven elektromagnetische velden vrij die onderschept en gedecodeerd worden door high-tech criminelen. Sommige Armorcoat glasfolies werken als een barrière: hun flexibele, transparante metalen laag blokkeert de overdracht van geklasseerde informatie via elektromagnetische interferentie (EMI).

 

<p>Solar Control Film.&nbsp;<br /><strong>Project:</strong>&nbsp;Waremme</p> <p>Solar Control Film.&nbsp;<br /><strong>Project:</strong>&nbsp;Modemuseum</p> <p>Solar Control Film.&nbsp;<br /><strong>Project:</strong>&nbsp;Waremme</p>
Comments