Presentatiesystemen

Beurswanden, rolbanners,....

Ook met een kleine beursstand of presentatie wilt u uw boodschap duidelijk overbrengen. Met de mobiele presentatiewanden en beurswanden lukt dat uitstekend. Daarbij bieden we u een ruime keuze naar ieder zijn budget.  Zo kies je het systeem dat perfect aansluit op uw wensen. 

Beurswanden zijn zo populair omdat ze gemakkelijk zijn mee te nemen en handig zijn in het gebruik. U bergt ze op in een handige transportkoffer of tas. Ze zijn al in 5 tot 20 minuten klaar voor gebruik. Daarbij zijn ze ook nog eens gemakkelijk aan te passen. Ander product? Nieuwe huisstijl? Geen probleem. Door het aanbrengen van nieuwe panelen of doeken geef je je wand of display in no-time een nieuwe look. 

Rolbanners (ook wel rollups genoemd) en andere bannerdisplays zijn handige hulpmiddelen om een boodschap of reclame-uiting onder de aandacht te brengen. Op evenementen, in winkels, showrooms en voor andere promotieactiviteiten zoals open dagen, deelname aan beurzen of congressen. 

Bannerdisplays en roll-up systemen zijn er in veel kwaliteiten en uitvoeringen. Het belangrijkste daarbij is een goede print en een paneel wat mooi "hangt" of recht staat.

Wij leveren in verschillende prijsklassen, van budget tot premium, banners van een zeer goede kwaliteit. Banners waarmee u gezien wilt worden en die op professionele wijze uw product of bedrijf in de picture zetten. Goeie prints met mooie afbeeldingen en scherpe teksten en gebruiksvriendelijke displays of rol cassettes die, ook in de budget uitvoering, lang mee gaan.